Trainingen

Interactieve trainingen die bijdragen aan een frisse kijk op de ontwikkeling van jou en je omgeving. Trainingen die jouw bepalen bij de essentie. Ik bied je nieuwe inzichten die jou geïnspireerd aan het werk zetten. Mijn specialismen zijn persoonlijke ontwikkeling en basisonderwijs.

Trainingen voor het basisonderwijs

Terug naar de essentie

Meer info

Verlangen jullie er als team naar om weer vanuit passie en gedrevenheid te gaan lesgeven. Om niet langer geleefd te worden door de waan van de dag, maar zelf weer koers uit te zetten. Tijdens de training inspireer ik om weer vanuit de essentie te gaan werken en reik ik concrete tools om vanuit een heldere vernieuwde visie ook concreet en functioneel aan de slag te kunnen gaan in je eigen klas.

Leren met je brein

Meer info

Hoe kun je als leerkracht meer tegemoet komen aan alle leerstijlen die je tegenwoordig om de oren vliegen. Ik geloof dat je op simpele manier meer tegemoet kan komen aan alle leerlingen in je klas, zonder dat jij je straks uit de naad loopt om iedereen in individuele programma’s aan hun trekken te doen laten komen.

Hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid en beelddenken

Meer info

Vraag mij naar de mogelijkheden om over deze thema’s een training of workshop te geven bij jou op school.

Omgaan met werkdruk

Meer info

In het onderwijs is het hard werken. Hoe zorg je dat je toch je hoofd boven water houd en je koers niet uit het oog verliest. Het basisonderwijs kent 1 van de hoogste cijfers als het gaat om ziekteverzuim. Hoe kun jij voorkomen dat jij de volgende bent? Tijdens deze training loop je de deur uit met concrete tools en inzichten die jou helpen de werkdruk de baas te blijven.

Trauma en rouw

Meer info

Veel kinderen worden helaas al op jonge leeftijd geconfronteerd met een vorm van trauma en rouw. Deze kinderen vragen op sommige gebieden een andere aanpak. Tijdens deze training leer je vooral meer inzichten krijgen in de dynamieken die kunnen ontstaan en zul jij meer hart krijgen voor de kinderen die vaak niet bewust gekozen hebben en zo goed mogelijk proberen door te gaan.