AVG, privacy verklaring Leef360º

In het kader van de verscherping van de privacywetgeving per 25 mei 2018 wil ik jou als (potentiële) klant ook graag op de hoogte brengen hoe ik binnen Le(e)f 360º, de essentie om ga met jou persoonlijke gegevens. Als ik dit terugbreng naar de essentie dan ga ik met jou informatie om zoals ik zelf zou willen dat er met mijn persoonlijk gegevens om zou worden gegaan. Ik verzamel bepaalde persoonsgegevens van jou, echter alleen met als doel om mijn dienstverlening zo goed mogelijk vorm te geven. 

 

Hieronder een aantal bestanden waarin je uitgebreid terug kunt lezen hoe ik dit concreet denk te waarborgen:

 

– Privacyverklaring Le(e)f 360º, de essentie

– Concrete stappen voor beveiliging persoonsgegevens

– Toestemmingsformulier, in te vullen bij aanvang traject

 

Tenslotte kunt u altijd het register voor de verwerking van gegevens opvragen bij Le(e)f 360º via ons contactformulier.