ID-trajecten

Tijdens een ID traject krijg jij inzicht in jouw unieke KernTalentenprofiel. Jij krijgt helder waar jij gelukkig van wordt en ook wat je wellicht beter niet kunt doen. Op basis van deze inzichten kun jij in de toekomst fundamentele keuzes maken die helemaal bij jou passen. Ik beloof daarin geen pasklare antwoorden via een hokjes- en vakjestest, maar heldere richtingaanwijzers en een persoonlijk profiel. Elk traject is op maat gesneden en gaat complexe vraagstukken niet uit de weg.

Individuele KernTalentenanalyse

vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Video KernTalentenanalyse individueel

Meer info
Geschikt voor onder meer:

Studiekeus, loopbaanbegeleiding en carrièreswitch

Meer info

De KernTalentenanalyse geeft vooral meer zelfinzicht in wie jij bent. Met dit zelfinzicht kun jij dan weer gefundeerde keuzes gaan maken. Wij bieden je dus niet pasklare antwoorden, maar wel heldere inzichten.

Mijn werkwijze

De manier waarop de KernTalentenanalyse in zijn werk gaat:

Meer info

De analyse in 5 stappen:
1. Telefonisch intake (face tot face in overleg mogelijk)
2. Invullen van digitale vragenlijst
3. Check van KernTalenten in 2-2,5 uur durend gesprek
4. Diepte interview n.a.v. de eerdere KernTalenten check (1,5-2 uur)
5. Uitgebreid verslag KernTalentenanalyse (20-25 pagina’s) per post toegestuurd

KernTalentenanalyse voor teams

vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Video KernTalentenanalyse teams

Meer info
Sinds kort ook:

KernTalentenanalyse voor een geheel team

Meer info

Leuk als jij je eigen KernTalenten profiel leert kennen, maar hoe geef je dit vervolgens vorm in jouw team. Tijdens dit traject kijk ik eerst naar de individuele KernTalenten van elk teamlid om vervolgens te gaan kijken hoe deze onderlinge profielen op elkaar inspelen. Doel: het beste in elkaar naar boven halen. Leef 360º heeft inmiddels door ervaring expertise opgebouwd als het gaat om het in kaart brengen van een volledig team in het basisonderwijs.

Extra modules ID-trajecten

Maak je ID-traject nog completer

Meer info

 

Vul je KernTalentenanalyse aan met:

– Het bezielingsspel

– Waardenspel

– Spel van verlangens

– Kernkwadrantenspel

Of neem contact met mij op voor een op maat gemaakt traject. Ik geef je graag persoonlijk advies wat bij jou het beste past. 

Recensies

Omdat mijn leidinggevende wilde weten waar de kerntalenten van de individuele leden van haar team lagen, had zij Luke-Jonathan ingehuurd om een KernTalentenanalyse uit te voeren. Dit heb ik met veel plezier ‘ondergaan’. Het eerste deel was een enquête via internet. Daarna kwam het leukste deel; samen met Luke-Jonathan teruggaan naar mijn vroege kindertijd en praten over welke dingen ik als kind leuk vond om te doen en waarom. Voor het gesprek was twee uur uitgetrokken. Dat leek vooraf lang, maar het was zo voorbij. Het was ontzettend leuk om na te denken en te praten over de dingen waar ik als kind plezier aan beleefde. Tijdens het gesprek kwamen er herinneringen boven die al jaren niet meer in mijn gedachten waren geweest. Ik heb erg veel plezier beleefd aan dit gesprek. Een aantal weken later volgde de uitslag van de analyse. Luke-Jonathan sloeg de spijker op zijn kop; ik herkende mezelf voor bijna 100% in de uitslag. De koppeling naar de werkvloer was vervolgens vrij eenvoudig. Mijn leidinggevende weet nu waar mijn kerntalenten liggen en die van mijn collega’s. Op deze manier kan ze het team inzetten op de meest effectieve en prettige manier en doe ik vooral die taken die ik leuk vind om te doen.

Karin

Uitspraak

Neil Gaiman:
The one thing that you have that nobody else has is you. Your voice, your mind, your story, your vision. So write and draw and build and play and dance and live as only you can

Een paar weetjes over de KernTalenten methode

Wist je dat?

Meer info

De KernTalentenmethode…
– geeft je meteen complete zelfkennis in je KernTalenten (= karakter of ‘zijn’ + talenten of ‘zullen kunnen’ + motivatie of ‘willen’)
– is wetenschappelijk gevalideerd
– stelt de mens centraal, niet het systeem
– kent geen types of hokjes
– is levenslang bruikbaar (werk, privé, relaties, groei, ontwikkeling, …)
– heeft een plezierige vragenlijst als basis voor de analyse
– kent een zeer actieve community van Erkende Analisten Inmiddels overtuigd van de meerwaarde van een KernTalentenanalyse