Idealist

Herken jij jezelf in de omschrijving van bright idealist zoals door James T. Webb omschreven in het boek Searching For Meaning. Of herken jij je in de volgende omschrijving: snelle en slimme denkers, die complexe zaken aankunnen. Autonoom, nieuwsgierig en gedreven. Een sensitief en emotioneel mens, intens levend, die plezier schept in creëren, maar te midden van deze kwaliteiten soms ook gedesillusioneerd raakt en zoekt naar gelijkgestemden.


Individueel

Individueel aan de slag

being and becoming a bright idealist

Meer info

Loop jij vast in leven of werk omdat je merkt dat dingen anders voor jouw werken als voor de ‘gemiddelde’ persoon. Wil jij hierbij voornamelijk kijken naar je eigen stuk en schuw je niet om uit je hoofd te stappen. Ik ga graag samen met jou op weg om jouw te helpen op een manier in het leven te staan waarbij je vanuit verbinding met jezelf en die ander je idealisme en talenten in kunt zetten. Misschien kan een KernTalentenanalyse een start zijn, een tool die speciaal is afgestemd op ‘hoogbegaafdheid’. Kijk voor meer informatie ook bij de dienst ID trajecten.

Samen

Samen op weg

delen, (h)erkenning en uitdaging

Meer info

Wil jij graag samen met andere mensen op zoek gaan naar hoe jij je idealisme en je op een andere manier in de wereld staan vorm kunt geven? Neem dan vrijblijvende contact met mij op om te kijken of ik iets voor jou kan betekenen in jouw zoektocht.

Video Idealist

Benieuwd of jij een (bright) idealist bent?

Bekijk hier de video

Meer info

In 4 minuten een beetje een idee of jij een (bright) idealist bent?
 

Bekijk eens de video. 

Ik geef je graag persoonlijk meer uitleg of informatie. 

Kijk ook eens bij de video over individuele ID-trajecten, dit kan jou helpen zicht te krijgen op jouw unieke KernTalenten